ISOLA BELLA ITALIA

ISOLA BELLA ITALIA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 515 beoordelingen
7 mrt 2020 om 22:04 Eten was erg lekker en de bezorger was zeer vriendelijk.
6 mrt 2020 om 21:09 Heel smakelijke pizza met gamba's
28 feb 2020 om 22:26 Pizza was goed! Bezorgen duurde wat lang, moeten ze wat aan doen..
23 feb 2020 om 23:03 Extreem lange bezorgtijd, maar dat is helaas al vaker benoemd zo te lezen. Je zou toch denken dat de eigenaar hier wat mee zou moeten gaan doen na al de slechte beoordelingen. Ik bestel in ieder geval niet meer. Jammer.
20 feb 2020 om 20:14 Jammer dat bezorging zo lang duurt maar na een incomplete pizza is dit super netjes opgelost met een nalevering door t slechte weer. Heerlijke pizza’s
16 feb 2020 om 19:01 Zeer slechte zaak, hebben gewoon na 2 uur mijn bestelling nog steeds niet bezorgd en nemen nu ook de telefoon niet meer op. IK WIL MIJN GELD TERUG EN HEEL SNEL!!! STELLETJE PRUTSERS!!!
16 feb 2020 om 10:06 Beste pizza welke wij de laatste tijd hebben besteld, bedankje naar de bezorger dat die door de storm kwam.
13 feb 2020 om 14:34 Smaak is goed en je merkt dat het vers is! Topper, beduidend beter dan de namaak pizzeria’s ^^
6 feb 2020 om 9:16 Lekkere pizza, Italian Quality