ISOLA BELLA ITALIA

ISOLA BELLA ITALIA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 541 beoordelingen
12 jul 2020 om 20:55 Helaas verschillende zwarte haren op mijn pizza gevonden, de knoflooksaus leek meer op yoghurt.
11 jul 2020 om 14:27 De meest passieloze pasta die ik ooit gegeten heb. Bezorging was wel lekker snel.
10 jul 2020 om 22:17 Snel bezorgd goed warm maar ik vind de smaak van de pasta minder
8 jul 2020 om 21:33 Smaakloos. Zelfs de salade was verkleurd en oud. Van de 4 mensen, zijn er 2 aan de diarree. Waaronder een kind. Niet doen dus.
5 jul 2020 om 20:09 Geen geweldige ervaring! Pizza's waren koud bij arriveren. Oké kan gebeuren het is druk! Maar dat als je de dozen open maakt en het lijkt alsof je pizza tezamen met de bezorger 16x over de kop is gevlogen gaat mij te ver! niet voor herhaling vatbaar!
29 jun 2020 om 8:45 Ruim van te voren bestellen; het kan even duren. Goede pizza's!
28 jun 2020 om 17:48 Beste pizza van rotterdam
27 jun 2020 om 22:32 Erg goede pizza's, maar bestel niet pas wanneer je honger hebt, het duurt wel even.
22 jun 2020 om 20:17 Eerste en laatste keer. Pasta was echt niet te eten.
22 jun 2020 om 11:42 Slechtste wat ik ooit heb meegemaakt tot nu toe, gewoon geen woorden voor
20 jun 2020 om 14:00 Lekkerste Italiaanse pizza’s!! Daarnaast was de bezorger erg vriendelijk. Ik zal hier vaak bestellen!
13 jun 2020 om 23:42 Worst pizza and pasta ever will not order it again.