ISOLA BELLA ITALIA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1023 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Isola Bella Italia. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 12:21 Bezorgtijd is lang , pizza's zijn erg lekker
9 jun 2024 om 11:51 Ik heb nog nooit zo slecht gegeten in me hele leven volgens mij staat daar een kind van 13 te koken en te bakken!! Tering hey
8 jun 2024 om 15:14 Ze namen me serieus in de maling. De döner zat vol knoflooksaus waardoor ik hem niet kon eten. De bezorging duurde bijna een uur en de pizza was al koud en verloor zijn charme. Ik heb zelfs de video van de döner. Ik wil mijn geld terug.
6 jun 2024 om 2:15 Perfect pizza pepperoni tomorrow I will order again
31 mei 2024 om 1:47 Eerste keer in me leven dat ik en beoordeling typ… super ranzig direct weggooit halve gare bezorger die geen Nederlands kan en je niet durft aan te kijken omdat hij ook weet dat hij afval aan het bezorgen is hoop dat je tent in de fik vliegt
26 mei 2024 om 17:47 Pizza besteld na 2 uur ontvangen en helemaal koud en karton dit is niet normaal heb de pizza uiteindelijk weggegooid Ik wil mijn geld terug !!!!!
24 mei 2024 om 4:26 Ik vroeg om meer patat+saus en kreeg dit. Bestelling was naar wens op dit na: voor plakje kaas betaald, niet gekregen (kan gebeuren!) kwaliteit is gemiddeld.Bezorgtijd was helaas wel teleurstellend hopelijk hierin verandering in de toekomst!
17 mei 2024 om 0:32 Ik hoef geen bestelling meer
13 mei 2024 om 22:56 Wollah ze mogen geen ster hebben. Echt de vieste eten ooit. Wtf ben nog steeds in chock erger dan deze zaak is er gewoon niet. 1,5 uur wachten en dan ook nog met vuilnis komen. Die panini pollo is letterlijk pita met 4 kleine stukjes kiphelemaaldroog
22 apr 2024 om 3:33 Kreeg have klein kapsalon en daar boven op paar sla gestrooid en nog €20 betaald patat was slap en vlees aangebrand ik heb nooit een kleine kapsalon gehad waar de inhoud ook de helft inzat deze zaak moet weg van thuiszorg verdient. Niet eens 1 ster.
10 apr 2024 om 6:05 Na al die slechte recensies wilde ik jullie tog een kans geven maar dat heeft me geld gekost en een maag pijn echt jammer als je het niet goed doet stop er mee doe wat anders
3 apr 2024 om 5:29 Food was cold , frites was not ready (al dente) inside .Naver more !