ISOLA BELLA ITALIA

ISOLA BELLA ITALIA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 655 beoordelingen
27 feb 2021 om 14:39 Lekkerrrrr.
25 feb 2021 om 21:02 Top eten, goed heet, chille bezorger,
23 feb 2021 om 6:18 Lekkere en broodje tonijn!! Ga zo door!!
21 feb 2021 om 21:53 Vaak goed, maar vrijdag helaas een mindere ervaring. De bel zou het niet doen, waardoor de bezorger weer terug was gegaan, wij min of meer de schuld kregen en opgescheept zaten met koude pizza's. Jammer, want normaal gesproken goed!
19 feb 2021 om 20:59 Heerlijke pizza met krokante bodem:)
17 feb 2021 om 20:50 Te laat
13 feb 2021 om 2:03 2 uur op de bestelling zitten wachten!! Na een uur kregen we een telefoontje vanwege t weer zijn ze koud geworden, dus we gaan nieuwe maken. 30 minuten max. Toen weer een uur later stonden ze eindelijk aan de deur met harde en koude pizza’s! Nooit meer!!!
7 feb 2021 om 0:09 Fi-na-lly! We have finally found a great and authentic Italian pizza in Zuid ! The dough is perfect (we like it thin), well garnish, fresh and very tasty. Keep up the good work.
3 feb 2021 om 4:05 Oprecht, allerlekkerste pizza die ik ooit op heb. En ik ben echt kieskeurig! Gewoon perfect! Niet vergelijkbaar met andere pizzarias. Ik hou zelf van een dikke (pan)bodem. Maar deze pizza had de perfect verhouding! Aanrader!
30 jan 2021 om 21:52 De bezorger kwam al zingend aan. Heel positief. Snelle bezorging ook! Hij mag wel een bonus ontvangen. Alleen had ik graag dat mijn opmerking gelezen was, want kreeg nu de verkeerde pasta.
28 jan 2021 om 22:06 Tortilini met ham besteld. Was erg lekker, boen mijn verwachtingen. Ik ben normaal gesproken erg kritisch maar dit was goed.
24 jan 2021 om 2:32 Bah bah.. wat een slechte pasta. Niet te vreten; normaal gesproken zet ik nooit reviews maar deze ging te ver. Het was als die potjes babyvoeding die je opwarmt in de magnetron, niet te geloven. Panini is meer een broodje doner in formaat en vettigheid.