ISOLA BELLA ITALIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 921 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Isola Bella Italia. Meer weten? Ontdek meer

10 jan 2023 om 10:25 Exact op tijd (1.26u) snachts En lekker gegeten
8 jan 2023 om 0:02 Het was de aller zieligste pasta die ik ooit heb gegeten. Mn pizza was ook niet gesneden. Heel jammer
6 jan 2023 om 19:18 Heerlijk!!!
26 dec 2022 om 22:39 Nie mial reszty wydac a zaznaczylem ze mam 50
26 dec 2022 om 12:52 Het eten was overheerlijk. De bezorging was supper snel. Ik heb een keer mijn eten opgehaald de personeel is zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!
22 dec 2022 om 1:35 Lekker pasta de eerste pasta zalm die ik proef met veel zalm heerlijkk
21 dec 2022 om 22:07 Lekker
20 dec 2022 om 17:40 My kapsalon was expensive and all burned. I’ve thrown him into garbage, I’ve just loosed money pffff never again!
20 dec 2022 om 17:10 Het eten was koud en gewoon slecht gemaakt. Was meer deeg dan inhoud.
18 dec 2022 om 2:49 Garbage food
15 dec 2022 om 22:06 Heel vriendelijk. Belde zelf dat het langer duurde met excuses en een gratis colaatje. Dat kan ik respecteren. Eten was gewoon prima. Zal er zeker nog eens bestellen
12 dec 2022 om 9:18 Lekkere pizza tonijn Eindelijk weer een goede gevonden